Надал показав Барні, як має працювати справжній керівник

Опубліковано:
13 Листопада, 2016

Тернопілля потерпає від аномальних снігопадів. Щоб виправдати свою безпомічність, чиновники запевняють, що за одну добу випала місячна норма снігу. Проте, це не звільняє їх від вжиття заходів, щоб справитися зі стихією.

Обидвоє керівників (області і обласного центру) запевняють що ситуація під контролем.

Читайте також

14 листопада канікули для школярів Тернопільщини, – Степан Барна
Сергій Надал третій рік поспіль визнаний найвідповідальнішим мером України (Інфографіка)
Міський голова Тернополя особисто розчищає сніг на вулицях міста (Фото)

Однак, дітей області 14 листопада, за дорученням комісії під керівництвом С.Барни, все-таки до шкіл не пустять. Про це повідомляє прес-секретар Тернопільської ОДА Надія Копилець.

“За результатами засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди прийнято рішення про те, що в загально-освітніх закладах Тернопільської області завтра – 14 листопада призупинено навчання”, – написала чиновниця у “Фейсбуці”.

Натомість діти в Тернополі до школи підуть, бо до ранку всі дороги та під’їзні шляхи до освітніх закладів мають розчистити. Про це повідомляє прес-секретар Тернопільської міської ради Катерина Калуш.

“До уваги тернополян та ЗМІ! Школи і садочки Тернополя у понеділок, 14 листопада працюватимуть в штатному режимі… Очікуємо зменшення снігопадів, щоб за ніч комунальні служби розчистили належним чином під’їзні шляхи до навчальних закладів…”, – запевняє підлегла Надала.

Бій зі снігом переріс у міряння чиновниками своїх … можливостей. Поки що 1:0 на користь Надала.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: