Олег Жак

Олег Жак

фінансовий аналітик, експерт валютних ринків, редактор Бізнес Компаньйон Тернопіль

Злидні вже заїли навіть тернопільських автозлодіїв

22.10.2016 22:31   Джерело: TeNews
Автор : Олег Жак

Те, що в Тернополі активізувались автозлодії, довелось переконатись на власному досвіді. Вночі з 20 на 21 жовтня якась падлюка влізла до авто і повитягувала все, що попало під руки.

Про те, що злидні добрались вже і до автозлодіїв не важко здогадатись з того, що полізли навіть в 4-го Жигулика. Крім того ще й набір вкраденого підтверджує здогади.

З салону пропало стареньке радейко, тримач для телефона, напівпорожній балончик з поліроллю і синенька тряпочка для панелі. Звичайно, що нічого цінного наніч в машині не залишаю.

Поліцію викликати чомусь не хотілося, бо те що вкрали не тягне навіть на витрачений бензин і папір для заяв і протоколів. А ще й цілий день піде на вияснення обставин.

Швидше за все, полакомився на таке "багатство" або  пиячок, або якесь обдовбане чмо після нічного клубу. Добре, що хоч скло не розбило.

Ситуація неприємна, але швидше нагадує народну мудрість, що не справа в грушках, але чого ти туди виліз...

Переживаю тільки за те, чи вистачить тій злидоті вкраденого, щоб обміняти на якусь гидоту, кайфанути і тихенько здохнути...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі