В Тернополі пройдуть громадські слухання

05.08.2016 11:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Повідомлення про проведення громадських слухань.

Замовник: КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» у місті Тернополі за адресою: вул. Івана Франка 16.

Предмет слухання – дозвіл на будівництво та реконструкцію котелень на альтернативних видах палива за адресою м.Тернопіль вул. Івана Франка 18, м.Тернопіль вул. Лесі Українки 4, м.Тернопіль, вул.Просвіти 9, м.Тернопіль вул.Лемківська 23, м.Тернопіль вул. Купчинського 14, м.Тернопіль вул. Живова 12

Порядок та час ознайомлення – всі дні, крім суботи та неділі, з 9 до 17 години

Телефон для довідок – 067 350 08 51

Пропозиції (зауваження) - відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 червня 2011 року №771 Про затвердження порядку залучення громадськості до обговорення питань щодо прийняття рішень, які можуть впливати на стан довкілля, пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом строку передбаченого процедурою громадського обговорення, але не менш як протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

Дата та місце проведення громадських слухань: 05.09.16 м.Тернопіль вул.Богдана Хмельницького 11 А, 4 поверх, оф.9


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі