105-річна мешканка Тернопільщини зустрілася з міліціонерами

Опубліковано:
12 Квітня, 2015

Напередодні Великодніх свят працівники тернопільської міліції завітали з гостинцями до села Домаморич Тернопільського району. Саме там мешкає  пенсіонерка Юлія Лук’янівна Гринчук, яка в січні цього року відзначила 105 –літній ювілей.

 

У гості до довгожительки навідалися т.в.о начальника Тернопільського райвідділу внутрішніх справ Степан Савка,  інспектор обласного управління міліції Євгенія Іваськів, дільничний інспектор Тернопільського райвідділу Тарас Батіг та представники районної адміністрації.

 

Господиня разом з донькою  радо зустрічала гостей. Попри поважний вік, жінка декламує напам’ять вірші, читає молитви, радо ділиться спогадами з власного життя. Пенсіонерка пережила австрійську, польську, німецьку, радянську окупацію, однак завжди мріяла жити в незалежній державі. Тому зараз  Юлія Лук’янівна  щодня молиться за мир і спокій у нашій державі.

 

 

Працівники міліції вручили бабусі  продукти харчування, побажали міцного здоров’я  столітній ювілярці та благополуччя в родині. Сама жінка зазначає, що найкращим подарунком для неї  є повага, шана і любов рідних. У цьому, мабуть, і полягає секрет її довголіття.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #105 років, #довгожителька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: