У музеї «Літературне Тернопілля» виставка одного з найкращих ілюстраторів України

Опубліковано:
24 Жовтня, 2017

Виставка триватиме до 1 листопада. Відвідавши її люди, як діти, так і дорослі, ніби занурюються у казку, відчуття, що герої ось ось оживуть, зарухаються. Автор картин художнік, художнік-ілюстратор Олег Кіналь. У бібліотеці представлені його графічні роботи, створені на основі легенд України та ілюстрації до казок, у тому числі до казки Івана Франко “Лис Микита”.

Найбільше задоволення від екскурсії у бібліотеку у школярів, які мають можливість поспілкуватись з майстром. На зустрічах завжди вирують емоції, лунає сміх, народжуються нові герої просто на очах дітей. Нещодавно з художником спілкувались учні Тернопільської обласної комунальної школи мистецтв ім. І. Герети. Четвертокласники разом з класним керівником Домбровською Наталею Михайлівною були заворожені світом казкових ілюстрацій та зауважили, що такі малюнки можуть стати основою для мультфільму. Майстер-класи завжди надихають на творчість, тому тут можна побачити і роботи створені юними ілюстраторами. Господиня бібліотеки Галина Компанієць вміє привернути увагу школярства та тернополян до цікавих особистостей нашого краю. Ось і зараз повідомила про те, що згодом у бібліотеці будуть представлені наступні твори Олега Кіналя із серії “Князі України”. 

Музей “Літературне Тернопілля”, бібліотека №2 для дітей чекає за адресою: вул. І. Франка, 21, т. (0352) 52 4591/

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #кіналь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: