За пропозицією та за підтримки Ігоря Гуди розпочато ремонт дороги до Дальнього пляжу в Тернополі

02.08.2016 15:55   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт
Дорогу до Дальнього пляжу, яка роками була у жахливому стані, розпочали ремонтувати минулого тижня. Ще минулого року Ігор Гуда  піднімав  питання ремонту, цьогоріч роботи вдалось розпочати завдяки спільним зусиллям міської ради та декількох підприємців, які долучились фінансово.
 

Ремонтні роботи розпочали безпосередньо від Дальнього пляжу і в сторону до вулиці Чумацької. Спочатку планують відремонтувати ділянку від Дальнього пляжу до причалу, згодом дістатись до пляжу можна буде завдяки теплоходу, а роботи продовжать у напрямку вулиці Чумацької.


Дальній пляж є єдиним офіційним сертифікованим місцем відпочинку тернополян. Тут повністю створено санітарні умови для безпечного купання – завезений пісок, постійно проводяться заміри води санстанцією, а також працює рятувально-водолазна служба. Купатись в інших місцях не дозволено, за межами сертифікованих місць люди наражають себе на смертельну небезпеку. Водночас дістатись до Дальнього пляжу було вкрай важко. Теплоходом добиратись до пляжу не всім по кишені, а якщо йдеться про сім'ю, то сума множиться. Йти пішки далеко, і не всім це під силу, тим паче, що доводиться шпортатись на ямах. А таксисти їхати на Дальній пляж просто відмовлялись, або беруть подвійну плату, пояснюють це жахливим станом дороги. Вже незабаром тернополяни зможуть їздити, виходити на пробіжки та прогулюватись рівненькою дорогою.


— Дорога до Дальнього пляжу це водночас і можливості для Тернополя, і безпека людей. Став — окраса нашого міста, і тернополяни, і гості нашого краю насолоджуються водоймою і, звісно, із задоволенням купаються та засмагають поблизу. Важливо, щоб вони при тому не наражали себе на небезпеку і робили це у сертифікованому місці. Окрім того, добрі дороги завжди приваблюють інвесторів. Думаю, і біля ставу зможе розбудовуватись інфраструктура, якщо туди можна буде безперешкодно дістатись, — говорить Ігор Гуда.


У планах Ігоря Гуди також встановити на Дальньому пляжі тренажерний майданчик просто неба, як було обіцяно на початку року, аби тернополяни могли також займатись спортом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі