З мололітнім злочинцем провели профілактичну бесіду

Фахівець (з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації) Бучацького районного сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області Марія Гайдуцька спільно із старшим інспектором молодіжної превенції Бучацького ВП Теребовлянського ВП ГУ НП України в Тернопільській області Володимиром Зарубайком провели профілактичну бесіду з неповнолітнім підобліковим М.., щодо недопущення скоєння ним повторного злочину.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор Тернопільщини провів день в Чортківському СІЗО

 

Під час бесіди фахівець (з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації) Бучацького районного сектору кримінально-виконавчої інспекції Марія Гайдуцька поінформувала неповнолітнього та його представника про відповідальність за ухилення від встановлених судом обов’язків, вчинення адміністративних правопорушень та нових злочинів. Підобліковому повторно розяснено порядок  і  умови відбування покараня з випробуванням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Управління ДПтС України в Тернопільській області  

Коментарі