Як не захворіти на грип

17.10.2015 10:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Через холодну погоду рівень захворюваності на ГРВІ та грип в області продовжує зростати. За останній тиждень на Тернопільщині захворіло 2113 осіб, - таку статистику наводять епідеміологи. І радять вакцинуватися проти грипу.

 

Проте, не всі лікарі поділяють таку думку. Завідувач кафедри клінічної імунології та алергології ТДМУ імені І. Горбачевського Ігор Господарський каже, що в період підвищення рівня захворюваності щеплення робити не варто. Тим більше, що віруси щороку мутують, а вакцини залишаються ті ж самі.

 

Лікарі радять дотримуватися норм здорового харчування і сну, споживати якнайбільше овочів і фруктів, зокрема тих, які допоможуть підвищити імунітет. Це часник, цибуля, цитрусові, горіхи, мед, пити чай із шипшини. Намагатись не переохолоджуватись та по можливості уникати місць масового скупчення людей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі