Як фестивалили на Даниловій горі (Фоторепортаж)

21.06.2016 10:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віктор Смоляк

Після останніх двох років проведення у молитовному форматі цього року фестиваль "Братина", який проводиться в лісі біля підніжжя Данилової гори в одинадцяте (с. Стіжок Шумського району), проводився розмахом та зібрав велику кількість людей.

 

Фестиваль розпочався з святкового богослужіння у храмі Святої Трійці (ХІII-ХVІ століть) на Даниловій горі. У рамках фестивалю проходив ярмарок фольклору та ремесел на якому було представлено вироби народного мистецтва:  гончарі, майстри вишивки, ткацтва, образотворчого мистецтва, виготовлення сувенірів.

 

Виступали переможці пісенного конкурсу "Гремислава".

 

На книжковому круглому столі "Волинський літопис" можна було ознайомитись і придбати новинки літератури членів Національної спілки письменників.

 

Радували людей виступи гостей фестивалю: Катерини Бойко, рок-гурту «Еней» (Смига-Кременець), рок-гурту «Жнива» (Здолбунів) та спеціальний гість фестивалю рок-гурт «Гайдамаки».

 

Частували смаколиками волонтерська група "Схід та Захід єдині", а зібранні кошти підуть на допомогу військовим.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі