Вчені довели, що захоплення соціальними мережами призводить до депресії

Соціологи з Школи медицини Університету Піттсбурга розповіли про негативний вплив соціальних мереж на організм людини

20.10.2016 09:22   Джерело: Інтернет-видання
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Наукові співробітники прийшли до висновку, що це тягне за собою виникнення депресії або ж психопатичні розлади.

Для того, щоб переконатися в цьому, фахівці провели детальне дослідження. Науковці з усього світу заявили, що такої роботи ще ніхто раніше не робив. Соціологи з Університету Піттсбурга акцентували увагу на тому, що депресивний стан населення більшості розвинених країн вже до 2030 року призведе до виникнення інвалідності.

У доповіді науковців йдеться про всі соціальні мережі, а не про поодинокі випадки. Соціологи звернули увагу, що нинішнє покоління не може уявити своє життя без медіаплатформи. На думку фахівців, це стає глобальною проблемою, тому що фізичний стан людини поступово погіршується і рівень спілкування з оточуючими знижується.

Для того щоб уникнути негативного впливу вчені рекомендують менше часу проводити в інтернеті і соціальних мережах, а також не звертати увагу на незнайомих людей, які можуть ображати або кликати на прогулянки. Позитивну відповідь у більшості випадків призводить до депресії у користувача, доповнили фахівці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Інтернет-видання  

Коментарі