В тернопільському парку пограбували дитину

У міському парку Шевченка криміналить невідомий аферист. Від злочинних дій шахрая потерпів неповнолітній мешканець обласного центру.  Аферист, представившись працівником поліції викрав у 9-річного хлопчика засіб зв’язку.

 

Незнайомець перестрів потерпілого близько 15 години. Представившись працівником поліції попросив надати для перевірки мобільний телефон. Пояснив, що розшукує викрадений у парку мобільний. Хлопчик виконав прохання. Однак, як тільки телефон опинився у його руках, зловмисник втік.

 

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.

 

Правоохоронці застерігають батьків:роз’яснюйте  дітям про небезпеку спілкування з незнайомими людьми. Навчіть не довіряти невідомим, не виконувати їх прохання. Поліцейські не проводять на вулиці безпідставні перевірки будь-якого майна, тим паче у неповнолітніх, а у разі такої необхідності завжди пред’являють посвідчення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Сектор комунікації ГУНП Тернопільської області  

Коментарі