У Тернополі аптекарі пікетували обласну міліцію (ФОТО)

29.11.2014 10:12   Джерело: http://gazeta1.com/
Опубліковано : Тарас Савчук

28 листопада близько сотні працівників мережі аптек "Борис" пікетували обласну міліцію. Люди вимагали об'єктивного розслідування у справі, порушеній проти їхнього керівника Бориса Рубленика.

 

З гаслами "Вимагаємо об'єктивного розслідування", "Хабарників у смітник", "Ні - міліцейському свавіллю" близько двох годин тернополяни пікетували обласну міліцію. Мітингарі заблокували вхід у приміщення управління УМВС. Потрапити у нього можна було лише через коридор ганьби.

 

У той час в приміщенні управління тривали переговори між представниками правоохоронних органів та власником мережі аптек "Борис" паном Рублеником.

 

Як з'ясувалося згодом, уже майже півроку триває розслідування у справі за статтею 125 КК про нанесення тілесних ушкоджень Б.Рублеником громадянину Б.

 

- Правоохоронні органи затягують розслідування і не беруть до уваги результатів експертиз, каже пан Борис. - Матеріали справи за дивних обставин зникли. Попри те, що я перебувають на лікуванні, справу передано до суду. Під час переговорів мені стало зрозуміло, що вище керівництво не володіє інформацією. Їхні підлеглі навмисне її приховують і діють на власний розсуд, при чому необ'єктивно.

 

До слова, справу проти Б.Рубленика порушено після інциденту біля однієї з його аптек на вул. Вербицького.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://gazeta1.com/  

Коментарі