"Правий сектор" готує збірник документів і спогадів про події на Майдані

19.11.2014 12:18   Джерело: http://pravyysektor.info/
Опубліковано : Тарас Савчук

Національна революція ще не відбулася, проте події 2013-2014 років стали доленосними для життя країни. Дуже важливо відобразити правдивий зміст цих подій, а також озвучити їхню націоналістичну інтерпретацію.

 

Саме тому «Правим сектором» запланований вихід у світ збірника, присвяченого революційним подіям на Майдані. Збірник буде складатися з кількох частин і містити офіційні документи «Правого сектора» (заяви, звернення, коментарі), тексти новин, що відображали хід протестної боротьби, а також спогади творців та членства «Правого сектора».

 

Книга має з’явитися в лютому 2015 року. Якщо ви причетні до боротьби «Правого сектора» під час Майдану, ви можете поділитися з нами своїми спогадами і стати співавтором книги. Разом із текстом споминів обов’язково надішліть довідку про себе: у якому загоні «Правого сектора» перебували і хто був вашим командиром (якщо були в Києві), чи займаєтесь організаційною діяльністю зараз. Свої спомини надсилайте на адресу opir@ua.fm. Прийом текстів триватиме до 20 грудня 2014 року.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://pravyysektor.info/  

Коментарі