Поблизу будівництва в тернопільському парку почали вирубувати сосни

30.03.2015 14:06   Джерело: Доба
Опубліковано : Олег Жак

Здорові сосни, які заважили будівництву почали вирубувати поблизу Співочого поля. 


Як стало відомо “Добі”, зрізано зі сторони парку, поза межами будівництва, 5 сосен. Ордер на зрізку цих дерев не видавався. Будівельники кажуть, що зрізані ялинки – не їхніх рук справа. Зараз на місці перебувають правоохоронці.


– Багатоповерхівку поряд зі “співучкою” майже збудували. Тепер розчищають паркову зону, яка за межами будмайданчика. Сьогодні вранці я стала свідком, як будівельники тягнули уже зрубане дерево краном. Я встигла сфотографувати цей процес. Коли йшла на роботу, побачила пеньок від іншої, зрубаної раніше ялинки. І це при тому, що ця ділянка вважається парком! Це просто варварство, – пише тернополянка на сайті “20 хвилин“.

 

Будівництво веде ТІЗ “Добробуд”, де керівник Віталій Смакоуз. Нагадаємо, ділянку “Добробуду” продав «Зеленбуд» (ВАТ «Зелене господарство»), очолював яке Іван Панцьо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі