Перинатальний центр відкрили на базі другої міської лікарні в Тернополі

14.10.2016 12:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі відкрили ще один перинатальний центр. Загалом, аби придбати все необхідне обладнання і зробити повноцінне дитяче реанімаційне відділення, з міського бюджету виділили 3 мільйони гривень.

 

За ці кошти облаштували дитячу реанімацію новим сучасним обладнанням.Подбали й про майбутніх матусь. У лікарні оновили два індивідуальних пологових зали. Зокрема, мова йде, про ліжка-трансформери.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аварії на Збаражчині загинув пенсіонер

 

 - Враховуючи те, що в нас є і досвідчений персонал, і є допомога від науковців, тобто від кафедри акушерства і гінекології, тепер маємо можливість лікувати тут діток, які новонароджені, які мають патологію, які мають вагу більше 1,5 кілограма. І краще надавати послуги самим породіллям. Ну і, знову ж таки, символічно те, що це відбувається саме на передодні Покрови Божої Матері. Я думаю, що це буде ще одним оберегом для наших дітей і для нашого міста, - розповів у ефірі каналу ІНТБ очільник міста Сергій Надал.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі