Наявність ліків у тернопільських лікарнях можна перевірити через Інтернет

04.04.2016 21:23   Джерело: Моя газета
Опубліковано : Новини Тернопілля

Чи є в лікарні шприци, спирт, вата, бинт чи антибіотики, жарознижуючі, кровоспинні чи засоби для наркозу – тепер це можна перевірити на сайті відділу охорони здоров’я міської ради.

 

Наявність ліків і засобів медичного призначення в дитячій стоматологічній поліклініці, дитячій міській лікарні, лікарні швидкої допомоги, міських лікарнях №2 і №3 можна перевірити на сайті відділу охорони здоров’я Тернопільської міської ради.

 

Відтепер на сайті відділу http://www.zdorov.gov.ua/ у розділі “Наявність медичних препаратів в ЛПЗ міста Тернополя” опубліковують інформацію про наявність в лікувальних закладах міста медичних препаратів та виробів медичного призначення із зазначенням їх назви та кількості.

 

Як зазначає відділ охорони здоров’я міської ради, електронний реєстр дозволяє здійснювати контроль та ефективне використання медичних засобів, а також задовольняє потреби пацієнтів у вигляді щотижневої актуальної інформації щодо медикаментозної забезпеченості лікувально-профілактичних закладів.

 

Окремо подано інформацію про ліки для невідкладної медичної допомоги, для невідкладної медичної допомоги у пологових відділеннях, а також для лікування хворих з АТО. На сайті зазначено, що інформацію оновлюють щопонеділка. Більшість позицій оновлено 28 березня, проте інформація про наявність ліків по деяких закладах датована 18, 22 і 24 березня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Моя газета  

Коментарі