Євген Рибчинський

Євген Рибчинський

депутат Верхвної ради України, митець, м. Київ

Нація не продається!

09.08.2016 15:57   Джерело: Українська Правда. Блоги
Автор : Євген Рибчинський

Проблеми України не є проблемами українців.



І помиляється той, хто вважає, що війна, корупція, тотальна москалізація і економічна руїна це наше з вами надбання. Ні і ще раз ні! Це щоденна цілеспрямована диверсійна робота країни – агресора. І не лише останні 25 років нашої формальної незалежності російська тартарія купує українських президентів, силовиків, чиновників, активістів, журналістів та інших, а останні 400 років! Якщо б не задурений московією Богдан Хмельницький, ми б ніколи не вважали московитів своїми братами. Якщо б не підкуплений москвою Юрій Хмельницький, ми б не знали московського православ'я, як такого. Якщо б не завербований Петром Першим ієзуїт Феофан Прокопович, ми б сьогодні знали країну під назвою Московія, а не росію, і московитів, а не росіян. Як колись за великі гроші купувала москва мир у ординських ханів, так і посьогодні вона купує всіх навколо для досягнення своїх звірячих цілей. До злуки з московією Україна-Русь не знала рабства, а після стала фактично колонією нашадків орди. Навіть ікона української нації, Тарас Григорович Шевченко, до викупу був рабом німецького пана з московії, на своїй власній, Богом даній землі. Москва протягом століть винищувала українців, забирала їхнє майно, безжально користувала їхні землі, підкуповувала українську еліту, насаджувала свої порядки, планомірно стирала київсько-руський менталітет, насаджуючи свої правила і культуру.



Сьогоднішні проблеми України це не проблеми виключно украінців, це проблеми цілого світу, сконцентровані на одній конкретно взятій території. Тому самолікування, як і самозахист, це як мертвому припарки. Потрібні зусилля всього цивілізованого суспільства аби російська чума не знищила геть увесь світ. Це завжди розумів Збігнев Бжезинський, це знає Даля Грибаускайте, це розуміє навіть Олександр Лукашенко. І на Банковій це розуміють не гірше, ніж на Майдані. Просто Майдан купити не можна, а Банкова продається покімнатно на добу, на тиждень, на строк. Це розуміє і Трамп, але путінські мільярди йому важливіше якоїсь далекої невідомої України. Це розуміємо і ми з вами, але на жаль не більшість нашого населення, зазомбованого російською і проросійською пропагандою.



Якщо світ вже цього року не припинить вакханалію на сході України, його неминуче жде світова війна, наслідки якої будуть у тисячі разів більші і дорожчі, ніж дипломатична і військова допомога нашій бідолашній, але нескореній Україні-Руси!



P.S. Тим, хто натомість злорадно вигукує, мовляв, це не путін справляв нужду у наших під'їздах, повідомляю: до того, як шарікови з'явилися в Україні, було чистенько, як в храмі. 400-річна москалізація дала свої плоди. Справжній українець є дбайливим господарем свого майна і своєї країни!

 

Євген Рибчинський


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Українська Правда. Блоги  

Коментарі