На Тернопільщині затримали чиновника, який взяв хабар за допомогу у здачі іспиту

27.04.2015 15:00   Джерело: Погляд
Опубліковано : Тарас Савчук

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно начальника одного з Центрів надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів УДАІ УМВСУ в області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).


   Встановлено, що керівник структурного підрозділу міліції отримав від місцевого жителя 1200 гривень хабара за сприяння у здачі іспиту з правил дорожнього руху та подальшого повернення йому посвідчення водія, яке було вилучено на підставі постанови суду.

 
   Посадовця затримано в порядку статті 208 КПК України. На даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

 
   Триває досудове розслідування. Виконуються слідчі дії з метою встановлення причетності керівника структурного підрозділу міліції до інших злочинів. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Погляд  

Коментарі