На капоті іномарки катався Тернополем зборівський активіст?

30.09.2016 13:44   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олег Жак

Недавно тепорнополян шокувало повідомлення про вар'ята, який осідлав капот іномарки і катався вулицями міста. Спостерігати за цим ідіотизмом люди мали можливість 25 вересня близько 18 години на вулиці 15 Квітня в Тернополі. 

 

Схоже, що до таких розваг докотилися активісти зі Зборова. Вже надто багато співпадінь і подібностей вказують на те, що саме зборівське козацтво вирішило додати собі адреналіну. На опублікованих фото вдалося впізнати Андрія Туріва, що часто помічений в компанії з головою Зборівського районного УКРОПУ на різного роду заходах, та фотографіях.

 

 

Та й сам Андрій вже давно займається громадською діяльністю і є неабияким активістом.

 

Його часто можна побачити разом з Василем Мудло, який, наразі, є помічником нардепа, з яким колись керував Молодіжним крилом «УДАРу» в районі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі невідомий катався на капоті автомобіля

 

Варто звернути увагу ще й на те, що саме пан Мудло має іномарку AUDI. Може саме на капоті автівки свого побратима і катався активіст Андрійко?

 

 

Юнакам варто віддати належне — попри все, вони таки активно займаються громадською діяльністю. Але чи не закрутило їм голову визнання і вони захотіли побавитись в популярну гру "Мені все можна!" І це ще вони не мають мандатів депутатів! А як вони розважатимуться, коли отримають "недоторканість"?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі