Міжнародне свято танцю у Тернополі (ВІДЕО)

28.11.2014 10:38   Джерело: http://tenews.te.ua/
Опубліковано : Тарас Савчук

З 5 по 7 грудня 2014 року у приміщенні концерт-холу «HOLIDAY», що у ТРЦ «Подоляни» м. Тернопіль відбудеться IX Всеукраїнська танцювальна олімпіада. Танцюристи-спортсмени з усіх куточків України та із закордону боротимуться за звання найкращих, тому на тернопільську публіку та гостей міста чекають захоплюючі змагання і неперевершене танцювальне шоу.

 

 

 

«Олімпіада щороку вражає рекордними масштабами: минулого року у ній взяло участь 150 танцювальних колективів, а це близько 3 тисяч танцюристів! Усі вони представляли Україну, Росію, Білорусь, Молдову, Словенію, Польщу, Німеччину. Під час майстер – класів танцювальним досвідом ділилися провідні хореографи Великобританії, Словенії, Росії та України, а гостями гала-шоу були справжні «метри» танцю. Щороку кількість учасників олімпіади стрімко зростає, до танцювального марафону долучаються нові країни. Це свідчить про те, що вона активно розвиває та популяризує танець не лише в Україні, але й далеко за її межами. З року в рік Всеукраїнська танцювальна олімпіада впевнено набуває статусу масштабних світових змагань.» - розповідає один із організаторів олімпіади Павло Бойко.


Цього року її організатори підготували особливу програму.


IX  Українська танцювальна Олімпіада є унікальним та грандіозним дійством України, цього року Олімпіада очікує близько 2000 учасників, 100 танцювальних колективів з 3 країн світу, це рекордна кількість учасників з буд якого виду спорту.


В загалом пройде 150 церемоній нагороджень! Розіграється 550 медалей та 100 кубків! Працюватиме в складі суддівської колегії 40 суддів!

 

 

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://tenews.te.ua/  

Коментарі