Компанію "Креатор-Буд", під керівництвом Ігоря Гуди, відзначили за сумлінну працю

16.08.2016 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт
За сумлінну працю та високий професіоналізм будівельна компанія «Креатор-Буд», що працює під керівництвом Ігоря Гуди, отримала подяки міського голови та начальника податкової інспекції Тернопільщини. Відзнаки вручили з нагоди професійного свята, яке традиційно святкують у другу неділю серпня.

Під час нагородження, міський голова Тернополя Сергій Надал зауважив, що будівельна галузь на сьогодні є одним з найважливіших секторів місцевої економіки, який дає робочі місця та наповнює міський бюджет.

— Громада Тернополя та всієї України вдячна за Вашу допомогу у будівництві фортифікаційних споруд у зоні бойових дій на Сході для захисту нашої землі від агресора, - зазначив Сергій Надал, - Від щирого серця бажаю Вам і вашим близьким здоров’я, достатку та миру.

Заступник директора будівельної компанії «Креатор-Буд» Ліна Прокопів вважає, що бути будівельником означає бути творцем історії. Але водночас це велика відповідальність, каже вона, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишаються у пам’яті нащадків.

— Будівельна фірма «Креатор-Буд» знає як, і вміє якісно виконувати свою роботу, адже на кожному етапі будівництва, спеціалісти підприємства під керівництвом Ігоря Гуди вкладають частинку своєї душі. Бажаю усім будівельникам міцного здоров’я, добра та миру, достатку та наснаги в розбудові нашого файного міста та держави, — зауважила Ліна Прокопів.

Директор будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда каже, що бути будівельником для нього — велика честь, адже це дає можливість допомагати іншим.

— Приємно, коли дізнаюся, що в будинках, зведених нашою компанією, зростають діти, стають на життєвих шлях молоді сім’ї. Приємно, що компанія може допомагати у цей нелегкий час місту і крані. І надзвичайно приємно, коли з передової телефонують бійці й дякують за оборонні споруди, які ми звели на передовій минулого року. Розумієш, що вибір, який був зроблений колись, правильний, — говорить Ігор Гуда.

Нагадаємо, компанія «Креатор-Буд» долучається до ряду соціальних проектів у Тернополі, її керівник Ігор Гуда є зразком соціально відповідального підприємця. Саме за його ініціативи минулого року закупили важливе діагностичне обладнання для онкологічного диспансеру, за кошти компанії провели реконструкцію площі Героїв Євромайдану, окрім того, допомогу отримували спортивні школи, геріатричні будинки та інші установи, а рік тому будівельники завершили будувати оборонні споруди в зоні АТО.
 
На фото: начальник Тернопільської ОДПІ ГУ ДФС в області Петро Якимчук, заступник директора будівельної компанії «Креатор-Буд» Ліна Прокопів та міський голова Тернополя Сергій Надал під час нагородження

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі