Ірина Мацко знає, чому ми не літаємо

26.09.2016 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Схоже на те, що розклад зустрічей із читачами у тернопільської письменниці Ірини Мацко розписаний на тиждень наперед. Особливо після виходу у світ її чергової  книги «Перехідний вік моєї мами» (видавництво «Академвидав»), яку авторка презентувала на книжковому фестивалі у Львові. На запрошення очільника літературного об’єднання, письменника Зеновія Кіпибіди (Тернопільська обласна організація НСПУ)  Ірина Мацко зустрілась із літераторами нашого краю. Вона поділилась не лише враженнями від Форуму , але й секретами своєї творчої «кухні».  На пропозицію присутніх, прочитала уривки із своїх попередніх «шпинатних» історій, зокрема «Мигдаль мрій».  Після чого всім стало зрозуміло, чому ми, дорослі, не літаємо.

 

Незабаром на сторінках письменницького альманаху «Подільська толока» з’явиться її розповідь про життя і творчість письменника  і священика Тимофія Бордуляка,  який жив і працював у її рідному Великому Ходачкові. У часи Союзу його ім’я було несправедливо забуте.

 

Ірина Мацко відзначається неабиякою творчою працелюбністю. З-під її пера щороку з’являється по декілька книг. Співпрацює вона із видавництвами Львова, Харкова, Києва. Книжка «Перехідний вік моєї мами» важлива особливо для батьків. На думку психолога  Ірини Руденко, ця книга є дзеркалом батьківсько-підліткових відносин. Вона може допомогти обом батькам краще зрозуміти переживання та поведінку один одного, знайти спільний позитивний знаменник у прийнятті дитини такою, якою вона є насправді.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі