Олег Завадський

Олег Завадський

підприємець, громадський діяч, блогер

Готуймося до випускного вже сьогодні

10.09.2016 22:13   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Олег Завадський

За пів року до випускного... 

 

І нащо то ті випускні? Та як то можна по триста-чотириста гривень за ресторан платити? Ну ти ж як приходиш їсти до ресторану, ну на скільки ти там наїш? Ну на сто п'ятдесят, ну на двісті, на двісті п'ятдесят максимум! І то готують на почеканню, що вибереш із меню. А на ті випускні все масово: салати відрами, пляцки квадратними метрами, нарізки за тиждень нарізають так, що на саму дефіляду вони вже як писки в басетів виглядають.

 

А плаття? То ж треба по п'ятнадцять-двадцять тисяч за них по відвалювати? На кілька годин всього! Поліестер в п'ятнадцять складок за ціну костюма від Гюґо Босса і то на центральній вулиці Відня. Потім ті дівчата в поліестерах і на каблучиськах таких, що ледь носом до асфальту не хиляться, параться на нудних чиновницьких казенних святкуваннях. Після того забава, після якої дев'ятсот кілограм із тонни наготованої їжі поглинають зграї диких псів.

  

 

А після забави - взагалі хто зна що. Каблуки вже зовсім нестерпні стають для худеньких сорокакілогромових тіл, з яких кілограм зо п'ять - то макіяж і лак для волосся. В крові це два гаш п'ять о гаш стає основним складником і в такому стані чомусь треба зустрічати сонце. На озері! Та сонце не з того боку сходить взагалі. Що вони там зустрічають? Про це краще не знати. А якщо знати, то не говорити. І не думати.

 

То хіба не ліпше за ті гроші дітей відправити кудись на море? Чи ще в якусь подорож? То і здоровіше і корисніше. І часу багато на останнку разом проведуть...

 

За місяць до випускного...

 

На та як навіщо той випускний? Та то ж тільки раз в житті! Та то ж пам'ятка! Та вони ще внукам своїм будуть розказувати. На фотографії будуть дивитися: випускний із садочку, з молодших класів, з дев'ятого класу, з дванадцятого, з коледжу, з університету, на пенсію і похорон. Та й що люди скажуть? Замість випускного, як годиться, як всі роблять, вони поїхали в якусь подорож. Та це ж ганьба! Замовляємо ресторан. Який лишився вільний. Бігооооом!!!

 

Олег Завадський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальні мережі  

Коментарі