Голова Представництва Євросоюзу Ян Томбінський та віце-президент ІСС Ukraine Тарас Демкура виступлять в дискусійному бізнес-клубі

22.03.2016 16:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У рамках проекту «ЄС: вибір української молоді» від Представництва Європейського Союзу в Україні 24 березня в Центрі європейських студій Тернопільського національного економічного університету відбудеться дискусійний клуб «Практичні аспекти європейської інтеграції України та відносин між Україною та ЄС: бізнес-діяльність, проекти місцевого розвитку, зустрічі з партнерами по ЄС, історії успіху».

 

Учасники заходу поділяться думками щодо прогресу європейської інтеграції на регіональному рівні, відзначать кращі практики, а також роль різних груп інтересів (бізнес, молоді люди, освітяни) у здійсненні європейської інтеграції.

 

  

 

Cпікерами дискусійного клубу будуть:

  • Ян Томбінські, голова Представництва Європейського Союзу в Україні
  • Тарас Демкура, віце-президент Міжнародної торгової палати ICC – Ukraine, керівник Тернопільського представництва ICC Ukraine
  • Олександр Бураковський, голова громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля»
  • Ірина Жигунова, голова Тернопільського обласного благодійного фонду «Вікно життя»

 

В обговоренні також візьмуть участь зацікавлені представники громадськості, студенти, депутати міської ради, журналісти, учасники АТО, тимчасово переселені особи

 

Модератор заходу: Ігор Процик, координатор виборчих програм Громадської мережі ОПОРА в Тернопільській області, Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Спілка Молодіжного Самоврядування».

 

Тернопільське представництво Міжнародної торгової палати ICC Ukraine запрошує на зустріч підприємців, які працюють з країнами Євросоюзу або мають намір співпрацювати і цікавляться євроінтеграційними процесами.

 

Для участі необхідна реєстрація на сайті http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs

 

Час та дата проведення: 24 березня 2016 року, 11:00 – 12:30

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі