Фірма з капіталом 350 гривень реконструюватиме в Тернополі стадіон вартістю 1,4 млн грн

11.10.2016 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У парку «Топільче», що в Тернополі, капітально ремонтуватимуть стадіон. Тендер на виконання робіт виграла нещодавно створена хмельницька фірма з мізерним статутним капіталом, - пише Без Табу.

 

Комунальне підприємство «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» за результатами тендеру, проведеному в системі публічних закупівель «Prozorro», замовило приватному підприємству «Спорт-прогрес» капітальний ремонт стадіону в парку «Топільче». Конкурентів у фірми не було. Всі роботи підрядник зобов’язався виконати  максимум до 20 грудня, їх вартість – 1 млн 407 тис. грн.

 

ПП «Спорт-прогрес» 19 серпня 2016 року заснував житель Шепетівського району Хмельницької області Сампір Володимир Дмитрович. Згідно з даними в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, статутний капітал фірми становить 350 гривень. Окрім іншого, підприємство займається будівельними роботами та надає ландшафтні послуги.

 

 

Раніше Володимир Сампір був директором ПП «Магнолія СВ» зі статутним капіталом 5 тис. грн. Фірма теж надавала ландшафтні послуги. У 2012 році припинила своє існування.

 

Також ПП «Спорт-прогрес» у результаті тендеру уклало договір з виконавчим комітетом  Славутської міської ради на будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям на суму 1 млн 435 тис. грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі