Директор-тиран Андрій Каплун поновився на посаді і відсудив 100 тисяч компенсації

13.09.2016 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Скандально відомого директора Тернопільського училища ресторанного сервісу та торгівлі, якого у лютому 2016 року звільнили за знущання над студентами, - поновили на посаді. Нагадаємо, саме Андрій Каплун на лінійці привселюдно перед усім педагогічний і студентським колективом ставив вихованців закладу на коліна за те, що вони курили. Але, видно, навіть таке нелюдське відношення – не змогло йому завадити знову почати правити в училищі свої порядки. Нещодавно горе-директор відсудив компенсацію у 100 000 грн. і поновився на своїй попередній посаді.

 

Андрій Каплун оскаржив своє звільнення у суді і хоча суд першої інстанції – Тернопільський міськрайонний суд не задовольнив його позову – Апеляційний суд це таки зробив.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безчинство директора у скандальному тернопільському ПТУ вивчатиме спеціальна комісія

 

Ймовірно, одіозному педагогу виправити ситуацію допомогло те, що у матеріалах його справи були листи від батьків студентів, які свідчать, що не проти, аби їх дітей виховували «каплунівськими методами» і що вони хочуть, аби Андрія Каплуна повернули у крісло директора.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі