Депутат Тернопільської міськради скаржиться в соціальній мережі на суворих двірників

Не подобається, прибирайте самі: двірник у відповідь на зауваження мешканців будинку, викинув сміття їм під вікна

04.10.2016 07:43   Джерело: PressЦентр
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Депутат тернопільської міськради Андрій Шкула написав на своїй сторінці у Facebook про прибиральницю, яка неадекватно реагує на зауваження, - повідомляє PressЦентр.

 

За його словами, мешканці будинку на вул. Карпенка, 17, сказали працівниці приватної структури, що вона погано прибрала частину вулиці. Жінка не стала миритися з таким «свавіллям» і вирішили помститися. Вона висипала вміст смітника просто людям під вікна.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Тернопільщини викопали картоплю і ринули в армію

 

Але Андрій Шкула каже, що справа не в дивній реакції прибиральниці, а в тому, що коли в місті працювали комунальники, а не приватні підприємства, вулиці справді були чистішими. 

 

Пересічні тернополяни з таким твердженням не зовсім згідні. Мовляв, справа не у підприємстві, а в вихованні людини і її відношенні до роботи:

«Якщо не влаштовує оплата і не хочеш працювати за ті гроші, не працюй, шукай краще. Але для чого щось з себе показувати і чинити комусь на зло?», «Перед тим, як відкрити кадастр ні секунди не сумнівався, що так звана прибудинкова територія не внесена в реєстр, і де там її межі, залишається лише здогадуватись», - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: PressЦентр  

Коментарі