Дорогі жіночі парфуми “Versace Bright Crystal” вкрала невідома в одному з магазинів Тернополя. Праціники крамниці помітили нестачу товару під час ревізії. В допомозі стало відео з камер спостереження. На ньому побачили незнайому жінку, яка, проходячи між стелажами, непомітно заховала до своєї сумки недешеву баночку парфумів. Вартість втарченого товару склала майже 1,5 тисячі гривень.

Через кілька днів після крадіжки жінку, схожу на особу з камер спостереження,  один із працівників торгового закладу помітив на ринку. Вона продавала різноманітну косметику. Коли чоловік запитав, чи має вона в наявності парфуми “Versace Bright Crystal”, продавець дістала духи з-під прилавку. Після цього тернополянин викликав поліцію. Правоохоронцям жінка у крадіжці зізналася. Раніше в поле зору поліцейських вона не потрапляла.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: