16 тисяч гривень та 500 доларів втратив 72-річний житель села Городище Козівського району. А все через те, що дідусь впустив до хати двох невідомих жінок. Дві смугляві незнайомки прийшли до помешкання старенького 6 лютого.

Читайте також

Шахрай обдурив тернополянку на тисячу гривень
Мешканець Тернопільщини добровільно поповнив рахунок афериста майже на 33000 гривень

Спершу циганки почали розповідати про хвороби та решту бід в родині. Запевнили, що всі нещастя – через пороби на грошах. Тож запропонували відробити на усіх купюрах, що закляття зникло з будинку. Пенсіонер і досі не розуміє, як злодійки покинули помешкання з його грошима. Про те, що його обшахраювали, потерпілий зрозумів лише через деякий час.  Про те, що сталося, розповів невістці. Жінка викликала поліцію.

Правоохоронці розшукують зловмисниць та вкотре застерігають: не впускайте до хати невідомих! Якщо ж непрохані гості вже переступили поріг, намагайтеся якомога швидше спровадити їх за двері і ні в якому разі не витягуйте зі сховку гроші. Про чужинців, що завітали до Вашого села чи містечка та пропонують будь-які послуги, варто негайно повідомити поліцейським, дільничному інспектору чи сільському голові.

За матеріалами сайту 0352

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #циган, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: