Тернопільські патрульні затримали іноземця-дебошира

Опубліковано:
7 Лютого, 2018

«Чоловік дзвонив у двері і зі всієї сили бив по них кулаком», – жалілася патрульним мешканка вулиці Гайової на свого сусіда-іноземця. Вона перелякалася і негайно зателефонувала на спецлінію 102. Виклик надійшов 6 лютого, близько 21-ї години.

Під час спілкування з жінкою у сусідній квартирі почувся шум. Звідти вибіг чоловік і почав кричати. Патрульні спробували його заспокоїти, але він не припиняв. За словами інспекторів, громадянин був з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

З’ясувалося, що хлопець – студент одного з вишів Тернополя. На місці працювала слідчо-оперативна група. У квартирі, де проживав іноземець, слідчі вилучили два пакетики із подрібненою речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну.

По даній події відкрите кримінальне провадження за ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дебошир, #іноземець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: