Тернопільських артилеристів на передовій розважали дівчата з «Хуторянки» (Фото)

Опубліковано:
6 Лютого, 2018

Тернопільських бійців одного з підрозділів окремої артилерійської бригади оперативного командування “Захід”на сході України піснями розважав Народний аматорський колектив “Хуторянка” з села Оріхово-Василівка, що на Донеччині. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-офіцер Тернопільської окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа:

«І коровай, і українська пісня є на Сході України…Виключно український репертуар, попурі, вірші та гумор дарували Тернопільським артилеристам на Сході України Народний аматорський колектив “Хуторянка”. Військовослужбовці одного з підрозділів окремої артилерійської бригади оперативного командування “Захід” із захопленням приймали в себе позитивний колектив. Усміхнені та задоволені слухали чарівних співунь, котрі готувалися до зустрічі аж цілий тиждень. Приїхали вони не з пустими руками: і вареників наліпили, і млинців наробили, і холодцю зварили… А розпочалася зустріч з подарунку нашим захисникам пишного короваю, який є українським символом добробуту й достатку. За словами керівника «Хуторянки» Матрьони Петрівної Кривошиї: «Завданням їх візиту було повернути хлопцям відчуття потреби та уваги, відтворити домашню обстановку та підняти настрій. Переконана нам це вдалося, адже разом йдем до перемоги!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44, #бригада, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #передова, #тернопіль, #тернопільські новини, #хуторянка, #юрій кульпа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: