Сильні снігопади та хуртовини створили чимало неприємностей жителям області. Наслідки негоди рятувальники ліквідовують ще й досі. Тим паче, що 5 лютого снігопад знову відновився.

3 лютого о 20:46 у селі Чернихівці Збаразького району черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини управління  відбуксирував вантажний автомобіль «Skania», який перевозив молоко. Автомобіль потрапив у снігову пастку на підйомі.

Читайте також

Тернопільщину засипає снігом (Відео)

4 лютого о 02:22 в ,Тернополі на вулиці Тарнавського автомобіль швидкої медичної допомоги повертався із виклику та застряг у сніговому заметі. Вибратись з нього швидкій допоміг черговий караул аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення управління. Того ж дня о 02:40 в обласному центрі на вулиці Вояків Дивізії Галичина рятувальники звільнили проїжджу частину дороги від дерева, яке зламав вітер.

Також 4 лютого об 11:37 в селі Великі Гаї Тернопільського району на вулиці Богдна Хмельницького застряг в снігу і частково перешкоджав руху транспортних засобів вантажний автомобіль «КАМАЗ». Вантажівку відбуксирували рятувальники. Того ж дня о 17:45 в селі Завалів Підгаєцького району черговим караулом ДПРЧ 14 Управління надано допомогу працівникам Підгаєцького райавтодору у буксируванні вантажного автомобіля «Volvo» на проблемній ділянці дороги.

4 лютого о 20:45 на автодорозі між селами Медин та Голотки Підволочиського району на проблемній ділянці дороги застряг рейсовий автобус «ПАЗ» «Підволочиськ – Кошляки», в якому перебувало 5 осіб. Відбуксирував автомобіль черговий караул МПК Кошляки здійснено буксирування.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #негода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: