Жінка, яка голодувала під стінами тернопільського суду, поїхала додому

Опубліковано:
6 Лютого, 2018

Жінка, яка три дні голодувала під стінами Апеляційного суду Тернопільської області, поїхала додому, – пише МедіаТОР.

Сьогодні, 5 лютого, у суді зачитала ухвалу щодо запобіжного заходу її чоловіка – Юрія Б. Рішення  залишили без задоволення апеляційної скарги. Тобто чоловіка залишили під вартою на час досудового розслідування до 11 березня 2018 року.

Хоча жінка чекала на інший розвиток подій, все ж припинила голодування.

Нагадаємо, знімальна група інтернет-телебачення «МедіаТОР» із пані Оксаною познайомилися вчора. Жінка розповіла, що вже декілька днів голодує аби привернути увагу до справи її чоловіка.

– Мого чоловіка забрали два місяці тому з відділення реанімації. У нього хворе серце. Йому інкримінують статтю 307. Це пов’язано з наркотиками. Коли Юру брали під арешт – я вимагала, щоб зробили наркологічну або психіатричну експертизу. Але нічого не було зроблено. Також під час обшуку у нашому будинку нічого не знайшли. Чоловіка просто забрати. Сьогодні він голодує. Я, аби підтримати Юрія, також оголосила голодування під стінами апеляційного суду. Буду сидіти тут вдень і вночі. Завтра, 5 лютого, об 11 годині у цьому суді оскаржуватимуть рішення. Сподіваюся, що будуть якісь зміни і що я з чоловіком підемо додому.  В іншому випадку продовжу голодування, – розповідала Оксана Мищишин.

Читайте також

Біля тернопільського суду третій день голодує жінка (Відео)

Натомість колегія суддів Апеляційного суду Тернопільської області залишила без задоволення апеляційну скаргу підозрюваного Юрія Б. Одночасно слідчий суддя визначив альтернативний захід у вигляді 500 000 грн. застави.

– Заслухавши доводи сторін, колегія суддів з’ясувала, що Юрій Б. обґрунтовано підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, а саме у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин, вчинених повторно, за попередньою змовою групою осіб, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 309 КК України.

При цьому надані стороною обвинувачення докази, а саме показання свідка та висновок судової експертизи підтверджують, що підозрюваний незаконно придбав, зберігав і збув психотропну речовину, виготовлену за попередньою змовою іншими особами, відносно яких також здійснюється досудове розслідування у межах даного провадження

Підозрюваний не працює, перебуває на обліку у Тернопільському обласному наркологічному диспансері через розлад психіки і поведінки внаслідок вживання опіоїдів (синдром залежності), раніше неодноразово судимий, в тому числі за скоєння злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, – повідомляє Прес-служба Апеляційного суду Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вирок, #голодування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: