Трапилось це 30 січня. 45-річний житель Березовиці разом зі своїм 31-річним товаришем розпивали алкогольні напої. Чоловіки чи то щось не поділили, чи за щось посперечалися. Спересердя вже добряче захмелілий молодик взяв пляшку та вдарив старшого в обличчя, а потім ще кілька разів по голові. Отямився вже, коли той почав стікати кров’ю та викликав швидку.

Читайте також

На Львівщині судитимуть чоловіка, який на власному дні народження вбив дружину
На Теребовлянщині дівчина загинула, катаючись на санках

Протягом доби медики боролися за життя чоловіка, якого доставили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, множинними переломи кісток лицевого черепа, забоями обличчя та нижніх кінцівок. Проте врятувати життя чоловіка не вдалося, оскільки через удари утворилися крововиливи.

Спочатку правоохоронці кваліфікували злочин відповідно до статті 122 частина 1 ККУ – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Проте після смерті потерпілого кваліфікацію змінили. Санкція статті 121 частини 2 ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років. Вирішується питання про оголошення підозри та про обрання міри запобіжного заходу – підписка про невиїзд або тримання під вартою.

За матеріалами Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: