Моторошні подробиці вбивства військовослужбовцем двох жінок

Опубліковано:
5 Лютого, 2018

На Тернопільщині військовослужбовець скоїв жорстоке вбивство. Чоловік працював за контрактом у Збройних Силах України в Львівській області. Нещодавно повернувся додому на кілька днів у відпустку до дітей і вагітної дружини. Після п’яного застілля він прийшов до родичів і вбив двох жінок, – пише Файне місто.

Страшне вбивство на Тернопільщині: у селі Садки прощатимуться з двома жінками, яких порубав власний родич. Убиту бабусю першим знайшов її онук. Правоохоронці у вбивстві одразу запідозрили близького родича загиблих.

Читайте також

На Львівщині судитимуть чоловіка, який на власному дні народження вбив дружину
На Теребовлянщині дівчина загинула, катаючись на санках
Стали відомі подробиці трагічної смерті тернопільської студентки перед Різдвом

“Чоловік 1988 року народження, який міг перебувати в селі. Він проходив службу в Збройних Силах України і недавно був направлений у відпустку”, – зазначив Олександр Богомол.

Стареньку жінку, яка не вставала з ліжка, доглядала 62-річна донька. Того вечора один із онуків вирішив навідатися до бабусі й тітки. Прийшов напідпитку. Люди в селі кажуть: міг просити грошей на випивку. Ймовірно, чоловік отримав відмову і жорстоко розправився з родичками, пише сайт “24”.

“Голова розрубана, геть повністю все. Кажуть, що і нога була викручена, і руки дуже порубані такі”,– розповіла жителька села Садки Фаїна Коцур.

Сусіди шоковані трагедією. Кажуть, підозрюваний був тихим на вдачу. Крім того, у нього є 4 дітей і вагітна дружина. За словами жителів села, чоловік не лише служив у війську, але розповідав, що декілька разів їздив в АТО.

Після кривавого вбивства військовослужбовець переховувався у покинутій хаті у селі. Коли втікав, загубив на місці злочину свої військові рукавиці. Правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Чоловікові загрожує довічне ув‘язнення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: