На «Фестивалі снігових баб» ліпили мультяшних героїв (Відео)

04.02.2018 18:44   Джерело: МедіаТОР
Опубліковано : Новини Тернопілля

Маленькі тернополяни тішаться довгоочікуваному снігу. У парку імені Т. Шевченка понад десяток дітей ліплять сніговиків. Олександра та Назар вирішили бути креативними – замість звичайного сніговита сліпили героя мультфільму «Крижане серце» Олофа, - пише МедіаТОР.

– Ліпити снігову бабу – нудно, тому ми взяли з дому фарби, морквину, спеціальні тесачки і вирішили зліпити Олофа. Працювали близько години, змучилися, але Олоф виглядає дуже гарно. Тепер біля нього всі фотографуються, – розповідають діти.

Загалом у парку проходить «Фестиваль снігових баб». Організатори кажуть, провести фестиваль вирішили спонтанно. Вочевидь тому на нього прийшло небагато дітей.

– Такий фестиваль планували зробити давно, але цьогорічна зима не тішить нас снігом. Відтак вчора вверечі вирішили не втрачати можливості і кинули клич у соціальні мережі про подію. Ми не мали часу на організацію, тому сьогодні не будемо обирати найкращу снігову бабу чи наймолодшого учасника. Головне, що цей день тернополяни проводять разом з дітьми на свідому повітрі і тішаться снігу, – каже співорганізатор фестивалю Віталій Письменний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: МедіаТОР  

Коментарі