На Тернопільщині військовий жорстоко розправився з двома жінками

Опубліковано:
3 Лютого, 2018

Криваве вбивство сталося у селі Потуторів Шумського району. Чоловік знайшов вбитими своїх 62-річну матір та 87-річну бабусю. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Тернопільській області.

Правоохоронцям вдалося встановити обставини події. Син та внук загиблих жив окремо, проте щодня спілкувався зі своїми родичами – дізнавався, як у них справи, приходив, допомагав по господарству, адже бабуся вже впродовж трьох років через травму ноги не вставала з ліжка. Проте, того разу протягом доби він ніяк не міг додзвонитися до рідних.

Приїхавши до них додому, внук побачив закривавлене тіло бабусі. Чоловік одразу ж викликав поліцію. З`ясувалося, що померла старенька жінка від удару тупим предметом.

Правоохоронці у підсобному приміщенні знайшли також тіло матері чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою. У скоєному потерпілий підозрював свого родича, який зловживав спиртними напоями, до того ж дивно поводився.

На його пошуки задіяли працівників Шумського, Кременецького та Лановецького відділень поліції, а також спецпідрозділ “Корд”. Орієнтування щодо ймовірного вбивці отримали правоохоронці сусідніх областей. Перевірявся транспорт на в`їздах з райцентру, а також залізничні та автовокзали.

Поліції вдалося оперативно знайти зловмисника, який переховувався у закинутій сільській хаті. На ньому був одяг зі слідами крові.

 

З`ясувалося, що підозрюваний проходить службу в Збройних силах України у сусідній області, приїхав додому у відпустку. Що спонукало його на такий жорстокий вчинок, наразі не відомо. Зловмиснику загрожує позбавлення волі від 10 років або довічне ув’язнення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потуторів, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: