Тернополянку відзначили міжнародним «Орденом Королеви Анни

Опубліковано:
2 Лютого, 2018

Днями у Державній резиденції Президента України (м. Київ) відбулася Урочиста церемонія Міжнародної асамблеї ділових кіл, присвячена 1000-літтю народження королеви Анни Ярославни – Князівни Київської, Королеви Франції.

Під час дійства Рада експертів відзначила кандидата економічних наук, доцента кафедри економічної безпеки та фінансових розслідувань юридичного факультету ТНЕУ, члена-кореспондента Академії економічних наук України Вівчар Оксану Іванівну міжнародним «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни».

«Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» заснований на честь князівни Анни Ярославни, – дочки великого князя Ярослава Мудрого, – королеви Франції в XI ст. для вшанування пам’яті Королеви та до 1000-ліття Дня її народження з метою відзначення видатних жінок сучасної України і вручається за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності. Належить до категорії найвищих суспільних орденів України і вручається з відповідними протокольними почестями під Державним прапором України в присутності озброєної військової почесної варти, генералом та вищими офіцерами Збройних сил України в супроводі Національного президентського оркестру України Міністерства оборони України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оксана вівчар, #орден, #тернопіль, #тернопільські новини, #тернополянка, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: