Юний депутат з Тернопільщини підкорив серця суддів проекту “МастерШеф. Підлітки” (Відео)

Опубліковано:
2 Лютого, 2018

На телеканалі СТБ розпочався новий сезон кулінарного шоу “МастерШеф. Підлітки”. Участь у ньому взяв і 14-річний Ярослав Верхоляк з Тернопільщини.

Полохливий хлопець неабияк нервував на зйомках, адже дуже хотів потрапити у 20-ку. Для суддів він приготував шоколадний фондан, але щось пішло не так і шоколад не витік із кекса. Втім, юнак дуже сподобався суддям, тому вони дали йому другий шанс, зробивши його шеф-поваром над двома абсолютно неконтрольованими учасниками попередніх сезонів. Славко із завданням впорався та з їх допомогою подав суддям неймовірно смачну качку, яка підкорила серце знаних кулінарів. А Тетяна Литвинова зізналася, що просто закохалася в безпосереднього, чесного та відкритого хлопця.

Сам Ярослав Верхоляк із села Застіноче Теребовлянського району. Попри свій юний вік, він вже є депутатом Теребовлянської молодіжної міської ради, учасником гумор-шоу “Трембовлянський формат”, навчається на І-му курсі ТВУК (спеціальність “Народна художня творчість”) за спеціалізацією “Видовищно-театралізовані заходи”.

Навчився готувати Славко вдома. Для цього багато читав та експериментував. Тепер на нього чекають справжні випробування на кухні “МастерШеф. Підлітки”, адже він — один з наймолодших учасників шоу.

Пропонуємо вашій увазі уривок із програми про нашого земляка: 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #верхоляк, #мастер шев, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #участь, #шоу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: