Громада з Тернопільщини бере участь у телевізійному реаліті-шоу на «1+1»

Опубліковано:
30 Січня, 2018

Нове бізнесово-соціальне реаліті «Громада на мільйон» стартувало 28 січня на телеканалі «1+1». У проекті об’єднані громади України змагатимуться за інвестиції в розмірі 1 мільйона гривень від фонду WNISEF, створюючи проекти для поліпшення життя в регіонах. Ініціатором ідеї є Український кризовий медіа-центр. Подібний формат соціальних проектів є новинкою на українському телебаченні.

Читайте також

Роман Казновецький: «Лановецька громада має великий потенціал розвитку»
У Великогаївській громаді відбувся святковий захід «Різдво в Тернопільському районі» (Фото)

Крім основного призу 2 кращі громади отримають спеціальні призи від компанії «Меринос-Захід». Перший – поїздка в Австрію для отримання австрійського досвіду сільського господарства, а другий – отара з 30 племінних овець, яку ми подаруємо громаді для розвитку тваринництва.

В реаліті-шоу «Громада на мільйон» візьмуть участь п’ять об’єднаних територіальних громад з різних куточків України. Серед них і Скала-Подільська громада Тернопільській області із проектом створення виробництва бутильованої води з місцевих джерел. Силами громади ремонтуються дороги в регіоні, відкриваються центри дозвілля молоді та зали для спортивних занять. 

За матеріалами сайту 0352

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телешоу, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: