«Метадон» і «Димедрол» нелегально рералізовував житель обласного центру. Підозрюваного піймали на гарячому працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Тернопільській області.

Читайте також

У Тернополі затримали четверо наркоторговців
Патрульні затримали відвідувача кафе з наркотичною речовиною

Наркоторговець – чоловік 1975 року народження. У минулому він вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотичними засобами. Ще у 2015 році його піймали на продажі сильнодіючих лікарських засобів. Та незважаючи на те, що у сіді ще тримає розгляд кримінального провадження щодо нього, зловмисник далі продовжив свою незаконну торгівлю.

Під час обшуку в помешканні чоловіка вилучили «Димедрол» та 20 таблеток «Метадону». За таблетку «Димедролу» він просив 40 гривень, «Метадону» – 100 гривень за штуку. Оперативники встановлюють шляхи надходження цих препаратів. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та оголошення підозри. Триває слідство.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #ліки, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: