На Тернопільщині ліквідують ще одну колонію

29.01.2018 10:43   Джерело: Реально
Опубліковано : Новини Тернопілля

25 січня 2018 року головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Тернопільській області Любов Пугач взяла участь у засіданні районної спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників при Збаразькій районній державній адміністрації, - пише Реально.

Під час засідання було заслухано представника Збаразької виправної колонії управління державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області, у якій планується реорганізація туберкульозної лікарні.

Заслухавши представників установи, з метою збереження гарантій трудових прав працівників, комісія рекомендувала звільнення працівників провести відповідно до вимог пункту 5 статті 36 Кодексу Законів про працю України, а саме в порядку переведення у новоутворену установу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Реально  

Коментарі