Тернопільські поліцейські не можуть добитися екстрадиції Ігоря Вардинця (Відео)

Опубліковано:
26 Січня, 2018

Справа Ігоря Вардинця – підозрюваного у хабарництві екс-головного лікаря Тернопільської районної лікарні – у «глухому куті». Екстрадиції чоловіка місцеві поліціянти добитися так і не можуть.

Нагадаємо, оголошений у міжнародний розшук тернополянин досі перебуває у Німеччині, куди втік з-під нагляду місцевих поліцейських. Причина була – Ігор Вардинець потребував серйозної операції на серці. Втім, зробили її вже давно, а повернути чоловіка додому правоохоронцям не вдається, розповів 23 січня начальник Головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол, – повідомляє Терен.

– Ми отримали інформацію про його місцезнаходження. Надіслали документи на його екстрадицію через Генпрокуратуру, як це передбачено міжнародним законодавством, – розповідає полковник. – Але відповіді про те, що німецька сторона надає дозвіл на екстрадицію, у нас ще немає.

А тим часом Ігор Вардинець продовжує активне «життя» на своїй сторінці у «Фейсбуці». Останнє фото там виставив хтось із «друзів» лише 14 січня 2018 року, а сам підозрюваний у хабарництві поширював фото із свого телефону у листопаді минулого року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вардинець, #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: