Два тернопільських університети – у ТОП-5 вишів України за рівнем прозорості (Інфорграфіка)

Опубліковано:
25 Січня, 2018

Серед 200 вишів України два тернопільських увійшли у ТОП-5 за рівнем прозорості та антикорупційної політики у 2017 році. Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського у цьому рейтингу зайняв друге місце, рівень прозорості ТДМУ становить 70,69%, а загальна сума балів – 20,50 (при максимально можливій 29).  Тернопільський національний економічний університет посів 5 місце – навчальний заклад набрав 19,25 балів та отримав 66,38% за рівнем прозорості.

Такі дані оприлюднили на офіційному сайті ГО «Регіональний центр євроінтеграційних проектів». Цей рейтинг є результатом 9-місячної роботи команди експертів. Таке дослідження проводять уже другий рік поспіль, воно спрямоване на оцінювання рівня прозорості і ефективності антикорупційних політик українських закладів вищої освіти.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рейтинг, #тернопіль, #тернопільські новини, #унівкерситет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: