33-річний житель села Паївка Гусятинського району побив згвалтував та відібрав у жертви гроші, а після цього втік. Це трапилося 21 січня. Потерпіла – уродженка обласного центру, 1962 року народження. Жінка протягом 5-ти років перебувала на заробітках закордоном. Квартиру залишила на сина. Молодик неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та зловживав спиртним.

Читайте також

На Тернополян полюють кишенькарі
Через власну необережність мешканець Тернопільщини втратив кругленьку суму гривень
Шахраї «розвели» тернполянина на 11 тисяч гривень

Поки матері не було вдома, син дав ключі від помешкання своєму товаришу, щоб пожив, поки не помириться із дружиною. Матір же про це не попередив. Одного дня жінка повернулась із заробітків, не попередивши сина – вирішила зробити сюрприз. Та нікого не було вдома. Близько 5-ї години ранку вона почула, що хтось намагається увійти до квартири. Коли відчинила двері, побачила незнайомого чоловіка напідпитку. Той просив повернути його зарядне до телефону. Жінка відмовила. Та згодом почула стук в двері вдруге. Той самий незнайомець казав, що привів її сина у стані алкогольного сп’яніння. Коли ж господиня відчинила, молодик напав на неї, дварив кілька разів в обличчя. Коли вона впала на землю. Стиснув горло та згвалтував.  Тоді знайшов 700 євро та втік. Жінка звернулась у поліцію.

Нападника затримали через 12 годин того ж дня на залізничному вокзалі. Гроші він встиг обміняти на гривні і частину з них витратити. Виявилось, що у травні 2017 року він звільнився з місць позбавлення волі, де майже сім років відбував покарання за розбійний напад. Зловмиснику оголосили підозру відповідно до статті 152 ККУ. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. З місця злочину експерти вилучили речові докази і направили їх на експертизу. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #згвалтування, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: