У Тернополі щодня майже 60 тернополян можуть пообідати в «Благодійній їдальні»

Опубліковано:
24 Січня, 2018

Соціально-незахищені тернополяни можуть скористатися послугами Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення. Окрім надання соціальної та психологічної допомоги вдома, забезпечення технічними засобами реабілітації, надання матеріальної допомоги та відшкодування оплати за житлово-комунальні послуги, центр надає можливість скористатися безкоштовними обідами.

У «Благодійній їдальні», яка функціонує понад 20 років, щодня харчується майже 60 мешканців. Загалом, впродовж минулого року, послугами їдальні скористалось близько 700 осіб.

Право на безоплатне отримання гарячих обідів мають мешканці Тернополя, які перебувають у складних життєвих обставинах, зумовлених самотністю, хворобами, інвалідністю, сирітством. Першочергово у їдальні обслуговуються одинокі непрацездатні громадяни, які перебувають на обслуговуванні в центрі.

Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення знаходиться за адресою вул. Лисенка, 8. тел.: (0352)23-56-68.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #їдальня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продукти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: