Святковий концерт для учасників АТО організували у Тернополі

Опубліковано:
23 Січня, 2018

В приміщенні актової зали Тернопільського професійно-технічного училища №2 відбулася благодійна акція та святковий концерт для учасників АТО та їх сімей.

Організували свято тернопільські волонтери з ГО «Схід і Захід єдині назавжди», ГО «Тернопільська міська організація ветеранів АТО» та ГО «Повернення полонених». До акції долучився міський голова Тернополя Сергій Надал, який подякував бійцям за їхню мужність та незламну віру у перемогу.

«Дуже символічно, що такий благодійний захід відбувається напередодні Дня Соборності України, адже Соборність та Гідність – це те, що найбільше потрібно Україні в даний час, – зазначив очільник Тернополя. – З нагоди свята ще раз дякую усім меценатам та волонтерам, які організували акцію. Тернопільська міська рада завжди активно долучається до подібних ініціатив та в подальшому підтримуватиме благодійні акції, які будуть спрямовані на підтримку учасників АТО».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: