Спіймали браконьєрів, які розклали сітку на тернопільському ставі біля пірсу і катера «Капітан Парій»

Опубліковано:
22 Січня, 2018

На Тернопільському ставі біля пірсу і за метр від катера «Капітан Парій» браконьєри розклали рибальську сітку. Зафіксували факт злочину активісти ГО «Протидія корупції та моніторинг екології «Скеля» спільно з іншими небайдужими людьми, про це вони повідомили на своїй сторінці у Facebook:

«21 січня 2018 ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” разом із депутатом Тернопільська міська рада Віктор Генсерук та іншими рибаками виявили ганебний факт браконьєрства на Тернопільському озері, а саме близько 17.30 двоє старших чоловіків перевірили браконьєрську сітку та пішли в напрямку приміщення «Пристань КП «Тернопільелектротранс». Сітка стояла під льодом за метр від катера «Парій» та біля пірсу, який веде до сторожового приміщення «Пристань». На пірсі виявлено багато луски від риби та гак для пошуку сіток під льодом. Тобто браконьєрили не перший день!», – йдеться на сторінці ГО «Протидія корупції та моніторинг екології «Скеля».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #браконьєри, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #риба, #сітка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: