Лекцію для тернопільських вчителів прочитав найкращий вчитель-фізик України та світу

Опубліковано:
22 Січня, 2018

У неділю у Центрі науки Тернополя відбулась Перша “Виставка дитячих робіт Тернопільщини”, присвячена Дню дитячих винаходів (Kid Inventors’ Day), який у світі відзначають 17 січня. Журі конкурсу очолив чоловік, який вперше увійшов до рейтингу «Топ-100 найвпливовіших українців» за версією журналу «Фокус» фізик чернівчанин Пауль Францевич Пшенічка, переможець Global Teacher Prize Ukraine 2017. Пауль Францевич поділився зі всіма гостями та учасниками виставки своїм досвідом викладання фізики у школі, показав ряд цікавих експериментів, які доступні для будь-якої шкільної аудиторії. Також іменитий фізик поділився досвідом своєї роботи з молоддю, враженнями від вищої освіти Сполучених Штатів Америки. Фізика може бути цікавим і дуже потрібним предметом у школі, який збагатить школяра досвідом та допоможе зробити перші кроки у науці впевнений педагог. За підручниками Пауля Пшенічки вже навчаються українські школярі. Повний виступ Пауля Пшенічки можна знайти на сторінці Центру науки Тернополя у мережі Фейсбук. Фізику сподобались вироби, які презентували команди. Дітей учасників він назвав майбутніми науковцями успішної України.

Пауль Пшенічка — живе у Чернівцях, викладач фізики й астрономії, у 2004 р. за версією Intel визнаний найкращим учителем фізики світу, заслужений учитель України, почесний член Лондонського інституту фізики, президент Чернівецького молодіжного наукового товариства “Квазар”, один із засновників методу проектно-орієнтованого навчання у школах, переможець Global Teacher Prize Ukraine 2017.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчитель, #лекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: