Надавали послуги «полунички» четверо жительок Дніпропетровської та Запорізької областей віком від 25 до 30 років. Таку роботу вони розшукали через оголошення в інтернеті. Працювали в дві зміни – два тижні одні дівчата, а наступних два – інші. Клієнтів знаходили через соцмережі та інші сайти, зутрічі організовували лише виїзні. Година секс-розваг коштувала 1200 гривень. Якщо одночасно було задіяно дві повії, з клієнта брали 3000 гривень. Частину зароблених грошей дівчата віддавали адміністраторам та таксисту.

Читайте також

Під час «оперативної закупки» тернопільські правоохоронці затримали групу повій (Відео)

Організаторкою секс-бізнесу виявилась жителька Теребовлі. Жінці 26 років, вона є матір’ю одиначкою. Допомагала їй подруга, яка працювала адміністратором та знайомий, який надавав транспортні послуги. Правоохоронці задокументувати факти сутенерства та заняття проституцією ще у квітні 2017 року. Справа головної підозрюваної уже передана до суду. Жінка відповідатиме перед законом за статтею 303 частиною 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією та частиною 2 статті 302 ККУ – створення або утримання місць розпусти і звідництво.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проституція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: